Back to Glory-residential House by Lo, Fang Ming

Lo, Fang Ming Shows The Back to Glory Residential House

Lo, Fang Ming, the designer of the displayed design Residential House by Lo, Fang Ming spells out, To renovate the 40-year-old old apartment, we break the limit of a traditional Asian apartment through a gigantic skylight in two stories and multi-axial spatial development. The design solves the problems of insufficient lighting, feeling of narrow space in a low floor apartment and humidity caused by rainy climate. Externally, we build magnificently mansion-like appearance for the apartment and comprehensively establish open, penetrating, and bright atmosphere in life..

Back to Glory-residential House by Lo, Fang Ming Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=58917

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design News Magazine homepage.

Design Contest
Copyright © 2010 - 2019 Design News Magazine - designnewsmagazine.com - All Articles